MATEMATİK YARIŞMASI - Enka Teknik Okulları

MATEMATİK YARIŞMASI

08 Şubat 2013 Cuma

8. SINIFLAR ARASI MATEMATİK YARIŞMASI SERVİSLERİ

06 Nisan 2013 tarihinde okulumuz bünyesinde ortaokul son sınıf öğrencileri için düzenlenecek matematik yarışması servisleri aşağıda listelenmiştir.

Öğrencilerimizin servis noktalarında, servis kalkış saatinden 10 dakika önce hazır bulunmaları gerekmektedir. Servis noktasında olduğu halde servise binemeyen ve ya servis gelmeyen öğrencilerimiz, 0 530 878 59 42 nolu telefondan servissorumlumuz Mehmet BAŞ'a ulaşabilir.

Servislerimiz müracaat eden öğrencilerimize göre ayarlanmış olup, velilerimizde gelmek isterse serviste yer kalması durumunda gelebilirler, ancak öncelik sınava katılacak öğrencilerimizindir.