2014 MATEMATİK YARIŞMASI - Enka Teknik Okulları

2014 MATEMATİK YARIŞMASI

11 Şubat 2014 Salı

Matematik yarışması sabah ve öğlen iki sefer yapılacaktır. Dershaneye sabah giden öğrenciler matematik sınavına öğleden sonra saat 14:30'da, dershaneye öğlenci giden öğrencilerimiz sınava sabah 10:00'da girebileceklerdir. Bu nedenle başvuru formuna dershane durumunuzu ve servise bineceğiniz yeri işaretlemeyi unutmayınız. Servis saatleri ve plakaları müracaatlar tamamlanınca internet sitemizde yayınlanacaktır.

Matematik yarışma sınavı başvuru formu için aşağıdaki linki tıklayınız.

ÖDÜLLER

BİRİNCİYE LAPTOP

İKİNCİYE NETBOOK

ÜÇÜNCÜYE TABLET ve MP4 PLAYER

DÖRTTEN ONUNCUYA FOTOĞRAF MAKİNASI

ONBİRİNCİDEN YİRMİCİNYE MP4 PLAYER

İLK 60 ÖĞRENCİYE

DOĞRUDAN SINAVSIZ OKULUMUZA KAYIT HAKKI

KATILIM ŞARTLARI

1. Bu yarışmaya, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ortaokulların 8.sınıflarına devam eden öğrenciler katılabileceklerdir.

2.Başvurular ferdi olarak internet sitemizden yapılacaktır.(www.enkateknik.k12.tr)

3. Başvurular  10 Şubat 2014 Pazartesi günü başlayacak ve 30 Mart 2014 Cuma

günü saat 23.00’de sona erecektir.

4. Sınava katılım ücretsizdir.

YARIŞMA KURALLARI VE UYGULANIŞ ŞEKLİ:

1.Yarışma soruları oluşturulan bir komisyon tarafından hazırlanıp aynı komisyon tarafından değerlendirilecektir.

2. Yarışma tek aşamada yapılacaktır.

3. Yarışmaya katılacak öğrenciler nüfus cüzdanını ve  e-okuldan alınmış Okul Müdürlüğü onaylı öğrenci belgesini yanlarında getirmek zorundadır.

Belirtilen belgeleri olmayan öğrenciler sınava alınmaz. Başvuru esnasında yanlış bilgi giren öğrencilerin sınav sonucu iptal edilecektir.

4. Öğrencilerin sınav saatinden 30 dakika önce okulda hazır olacaklardır.

5. Yarışma başlangıcından itibaren ilk 60 dk. içinde öğrencinin ayrılmasına izin verilmeyecektir.

6. Sorular arasında üst düzey matematik yeteneğini ölçen sorular da olacaktır.

7. Sınav soruları  ortaöğretim 6.ve 7.sınıfların matematik dersi müfredatının tamamı ile

8.sınıfın Nisan ayına kadar olan bölümünü kapsayacaktır.

8. Yarışmada 40 adet test sorusu sorulacaktır. Sorular 4 seçenekli olup 3 yanlış 1 doğruyu götürecek, toplam net sayısı üzerinden değerlendirilecektir. Yarışma süresi 90 dakikadır.

9. Sıralamada derecelendirme yapılırken puanların eşit olması durumunda her öğrenciye hediye verilecektir.

10. Yarışma 5 Nisan 2014 Cumartesi  sabah oturumu saat 10:00 öğlen oturumu saat 14:30'da ENKA Teknik Okulları’nda yapılacaktır.

11.Öğrenciler sınava kendi  imkanları ya da internet sayfamızda belirtilecek olan servis güzergahları doğrultusunda okulumuza ulaşacaklardır.

YARIŞMA SONUÇLARININ AÇIKLANMASI VE DUYURULMASI:

Yarışmada ödül almaya hak kazanmış öğrenciler 9 Nisan 2014 tarihinde okulumuz internet sitesinde yayınlanacaktır.

Ödül töreni 18 Nisan 2014 tarihinde saat 14.00 da okulumuz  spor salonunda yapılacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ÖZEL ENKA TEKNİK OKULLARI

Tel   : 0262 722 94 10

Fax : 0262 722 94 11

Email: bilgi@enkateknik.k12.tr

Adres: Kocaeli Gebze Mevkii İstanbul Organize Sanayi Bölgesi 3. Cadde 29. Sokak Demirciler Köyü Dilovası/KOCAELİ

Yarışma Komisyonu:

BAŞKAN. Sevinç ERDOĞMUŞ Müdür Yardımcısı